Göğüs Hastalıkları ve Alerjik Hastalıklar

Göğüs Hastalıkları ve Alerjik Hastalıklar bölümü, gereken tüm uzmanlık, teknoloji ve donanımla birlikte deneyimli doktorları ile hizmet vermektedir.

Anasayfa · Tıbbi Birimler · Göğüs Hastalıkları ve Alerjik Hastalıklar

126 Yıllık Mirasla Sağlığınıza Nefes Katıyoruz: Göğüs Hastalıkları ve Alerjik Hastalıklar Bölümümüz

Saygıdeğer Hasta ve Hasta Yakınları

Geçmişimizin sağlam temelleriyle, 1898 yılında kurulan hastanemiz, topluma uzun yıllardır güvenilir ve kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır. Göğüs Hastalıkları ve Alerjik Hastalıklar Bölümümüz, 126 yıllık deneyimi ve uzmanlıkla, solunum yolları sağlığınızı korumak ve iyileştirmek için hizmetinizdedir.

Göğüs Hastalıkları ve Alerjik Hastalıklar Bölümümüzde, gelişmiş teşhis ve tedavi yöntemleriyle hastalıkların tanısı ve tedavisi gerçekleştirilir. Akciğer fonksiyon testleri, radyolojik incelemeler ve bronkoskopi gibi yöntemlerle hastalıklarınızın teşhisini sağlarız. Bu sayede, size en uygun tedavi planını oluşturarak iyileşme sürecinize odaklanırız.

Göğüs Hastalıkları ve Alerjik Hastalıklar

Göğüs Hastalıkları ve Alerjik Hastalıklar ile ilgili sağlık hizmeti alırken doğru seçimi yapmak, tedavi sürecinin başarısı ve hastanın iyileşme süreci için kritik öneme sahiptir. Sizde Or-ahayim Balat Hastanesinden randevu oluşturarak tedavi sürecinizde başarıya ulaşın.

• Göğüs Hastalıkları ve Alerjik Hastalıklar

Hekimlerimiz

Saygıdeğer Hasta ve Hasta Yakınları

PROF. DR. LEVENT ERKAN

GÖĞÜS HASTALIKLARI, ALERJİK HASTALIKLAR VE İÇ HASTALIKLARI

Göğüs Hastalıkları ve Alerjik Hastalıklar Bölümü Hakkında Detaylı Bilgi Alın

Hastanemiz Doktorları Tarafından Hazırlanmıştır

Göğüs Hastalıkları ve Alerjik Hastalıklar Nedir?

Göğüs hastalıkları, solunum sistemi ve akciğerlerde meydana gelen çeşitli sağlık sorunlarını içeren bir alandır. Bu hastalıklar, solunum yollarının iltihaplanması, akciğer dokusunun etkilenmesi veya solunum sistemi fonksiyonlarının bozulması sonucu ortaya çıkabilir.

Göğüs Hastalıkları ve Alerjik Hastalıklar Bölümü Hangi Hastalıklara Bakar?

Akut bronşit

Kronik bronşit

KOAH

Akciğer kanseri

İnterstisyel akciğer hastalıkları

Bronşektazi

Plevra hastalıkları

Mediasten hastalıkları

Astım

Pnömoni

Solunum yetmezliği

Hipersensitivite pnömonisi

Pulmoner tromboemboli

Tanı ve Yöntemleri

Akciğer grafileri

Bilgisayarlı akciğer tomografisi

PET CT

Balgam tetkikleri (Kültür, sitoloji)

Bronkoskopi

Plevral sıvı incelemeleri (Biyokimyasal, mikrobiyolojik, sitolojik)

Solunum fonksiyon testleri

Kan gazları incelemesi

Her hastalığa  tedavi yöntemleri vardır. Bunlar korunma, ilaç tedavisi, cerrahi tedaviler şeklinde sayılabilir.

7/24 Canlı Yardım

Whatsapp Destek